ja som to tiez chcel dat ale neviem este uvidim vela zalezi od toho ci nastupi dnes najproduktivnejsi hrac toman jeho start je stale otazny a tento zapas patri medzi najtipovanejsie v nike a vo fortune č.4 v tipsporte 7 a to nemam rad treba sledovat kurzy ja sa rozhodnem pred zapasom
FÓRUM/Chat
Dátum 07.01.2011
Vložil admin
Titulok Re:Re:brno
———
Dátum 07.01.2011
Vložil pepan59
Titulok Re:brno
ja se přidám v brne je vždy vyprodáno 7000 kotel u mňe dnes 1
———
Dátum 07.01.2011
Vložil bluecarlo
Titulok brno
co takto dneska nasolit na brno dnes kladno out : Mnatsyan, Knotek, Melka, Toman.
———
Dátum 07.01.2011
Vložil Jarewil
Titulok Re:Re:hokej
Ok diky...
———
Dátum 07.01.2011
Vložil admin
Titulok Re:hokej
serwa jarewil z dnesnej ponukz som hotentot normalne rozmyslam ze dnes bude pauza ak sa mi daco zapaci dam to sem a co sa tyka zranenych hracov ano pozeram domovske a fanklubacke stranky timov na nhl je dobra stranka www.slovaknhl.sk
———
Dátum 07.01.2011
Vložil Jarewil
Titulok hokej
Zdravim admin a spol.. :D
Nejake hokejik na dnes poprosim..este by ma zaujimalo ci mas info o hracoch ktory nenastupuju z ich domovskych stranok? alebo je nieco ine?
———
Dátum 06.01.2011
Vložil admin
Titulok Re:Re:win
no hostom chyba dnes dost hracov menovite: Mach, Pabiška, Jindra, Rýgl, Barney, Hyka a Gajovský. Nejisté jsou starty dvojice Žabka a Tvrdík na zapas 1 bol maly kurz tak som skusil prvu tretinu
———
Dátum 06.01.2011
Vložil pepan59
Titulok Re:win
slušná trefa, jak te to napadlo?
———
Dátum 06.01.2011
Vložil admin
Titulok win
ty vole len tak skusobne som dal slaviu na prvu tretinu 1 pri kurye 2,0 za 10 a je tam zatial 2:0! este tri minuty drzte palce
———
Dátum 06.01.2011
Vložil admin
Titulok Re:Ako zajtrajsok?
mne sa paci zapas s nhl los angels . nashvile x2 1,67 v nike to si zahram