FÓRUM/Chat

Dátum 16.01.2011

Vložil admin

Titulok Re:liverpool

tazky zapas na tipovanie toto moze skoncit hocijako Fc liv. out: Gerrard, Carragher Everton out: Phil Jagielka, Cahill. Skoda ze tu neni Jarewill ten je dobry na anglicky futbal ja sa tomuto matchu vyhnem aj ked su tam dobre kurzy

Dátum 16.01.2011

Vložil bluecarlo

Titulok Re:liverpool

ja by som povedal ze everton dnes neprehra pozeral som posledne zapasy fc a bola to o nicom hra

Dátum 16.01.2011

Vložil pepan59

Titulok liverpool

jak vidite dneska liverpoolske derby? ja osobne bych si vsadil na domaci

Dátum 16.01.2011

Vložil admin

Titulok pre oooo

hej ooo ci aky nick si to davas musel som ta zmazat lebo si mi hned zrana zdvihol mandle .
K tomu archivu: villareal som nezmazal ale vyenteroval bol normalne v tipe dna pod monakom co som pridal neskôr ale ten som chcel dat len do fora, sumam sumarum villareal v archive ko a monako ok nie je nikde si spokojny?

Dátum 15.01.2011

Vložil admin

Titulok dnesok

tak dnes totalny prepadak myslel som ze osasuna proti znacne oslabenemu villarealu nejake body uchmatne ale hrali mizerne ako keby hrali corgon ligu, omylom som do tipu dna svihol auxere-monako x2 tak som ho dal prec ale vidim ze aj ti prehravaju 1:0 to ma poser fakt

Dátum 13.01.2011

Vložil bluecarlo

Titulok Re:zdravim kazdeho a hlavne admina :)

vdaka borci nechal som sa inspirovat a ten djurgarden som si dal x na prvu tretinu :-D

Dátum 13.01.2011

Vložil admin

Titulok Re:zdravim kazdeho a hlavne admina :)

ahoj reiko! dobry tip vyrovnany supery, aj pre mna x a myslim si ze sem sa este hodi aj under

Dátum 13.01.2011

Vložil reiko

Titulok zdravim kazdeho a hlavne admina :)

dnes skusim za malo:
Djurgården - Linköpings X kurz cca 4,2
uz len kvoli vzajomnym zapasom,
vysledok by mohol byt 2:2
hram len X

Dátum 11.01.2011

Vložil admin

Titulok Re:d

servus pepik to san jose vznecham ale nashville cista 1

Dátum 11.01.2011

Vložil pepan59

Titulok d

tak co hoši co hrajete dneska ja bych to videl takhle san jose - toronto 1 a nashville 1x