mne to pripada ako keby ani jeden nechcel vyhrat, toto je anti futbal
FÓRUM/Chat
———
a je to tam do hajzlu 1:0
———
To sa stáva jen klid .. ;-) mas spoustu dobrych tipov :D jeden te urcite nezabije
———
ahoj bracho no skoda 4 minuty mohli vydrzat, a dakujem ti za odkaz na moju stranku na tvojom webe este raz vdaka
———
NemaS zas mas skvely web a zaslouzi si aby tam byl ;-)
———
pls mas k tipu aj nejake info? ja som bol rozhodnuti na cistu 1
———
ak si rozhodnuti na 1 tak ju daj, mne sa tento match celkom zapacil z dovodu dobrej jarne formy muzstva evian vladne tam teraz pohoda a klub ma postupove ambicie maju na to aj financie aj zazemie je to ambiciozne muzstvo jarnu cast zacali dobre co potvrdili hladkym vitazstvom nad nantes 3:0, tours je na jar uplne cajovy, statistike sa daju vyguglit nejdem to tu rozpisovat este sem dam zostavu evianu kto do toho vidite su aj absencie ale je to v norme:
Laquait, Wesbterg – Cambon, Rippert – M’Boup, Bouby, Lacour, Lafon, Rabiu, Sorlin, Tié Bi, Pouye, Farina – Bérigaud, Adnane, Sagbo Ja skusim dnes neprehru evianu, ale v sporte je mozne vsetko
———
na zapas vsadzam mensi vklad
———
ahoj vsazis taky tyto zapasy? kolik si zatim v plusu a kolik vsazis na jeden zapas:
———
Jurajko zdravim Ta, co je to za otazku? samozrejme ze to vsadzam inak by som to sem nedaval, vklady su rozne od 20 E - do 100 Euro podla dôvery, štatistiku si vediem som v pluse ale stav svojho kapitalu uverejnovat s urcitych dovodov nebudem, ak este nieco tak cez email kontakt nikdy nie takto verejne