ved napis svoj nazor k tomuto zapasu
FÓRUM/Chat
———
tak nie som velky fanusik tzv. "analyz" ale dobre ja mladeznicky hokej sledujem pozorne a mozem povedat ze nikde v europe sa nepracuje s mladezo tak ako vo svajciarsku s vinimkou svedska a finska, svajciarsky mladeznicky hokej je na vysokej urovni, kedysi som pracoval v jednom nemenovanom hokejovom klube a casto som sa chodil pozerat na rozne turnaje a zapasy, tato generacia 17-18 rocnych vtedy bola v ziackych kategoriah a bezne nadelovali ceskym a slovenskym klubom 7-8 golove prideli, lotysi su pre mna trochu neznamy ale svajciarom verim na 100% , lotysi vcera dostali od rusov co sa do nich zmestilo urcite sa to prejavi na ich psychike
———
samozrejme drzim palce
———
ok vdaka bude treba ziadny zapas nie je isty
———
Dobre chlapci idem podať, nech nežerem!!!
———
https://tipforum.cz/viewtopic.php?f=6&t=1311&ui=658
TADY MÁTE ANALÝZU MRKNĚTE
———
zeriem bookmakerov v nike kym sa spametaju da sa z toho vytazit vid dnesny tip rano som si to podal za 1,55 a teraz je uz 1,45, v nike robia bookmakery casto chyby a preto ju pozorne sledujem, hlavne pondelky doobeda to je ich parketa neviem ci su po opici alebo je to tym ze v pondelok otvaraju kamnne pobocky az o 13.00, na dnesny tip bol rano luxusny kurz, kazdemu kto sleduje slovensky mladeznicky hokej musi byt jasne ze tito maznavy chlapci z bohatzch rodin co nastupuju za repre stoja za hovno co sa o finskych mladikoch neda povedat ti maju disciplninu, ak dnes slovensko zvitazi zozeriem kefu!
———
no dufam ze nebudes papat kefu a ja nepridem o 100 euro
———
ty si na to nalozil 100E !? Ludia neblaznite, aj na mail mi chodia tikety kde je bezne vsadenyh 500E (zdravim ta gusto!)
ja potom prezivam hotove peklo
———
ano 100 naco by som klamal