ja tiiez vcera vitazne na jeden tiket solo brno - plzen ok na druhy fulham a manchester a treti cr 20 a liberec vsetko ok , keby to slo takto stale na dnes pozeram ye to nie je kto vie co az na kanadu
FÓRUM/Chat
———
Zdravim vcera to bolo pekne ..plzen a aj ten liberec..ak si vsimnes moj prispevok pod tym som spominal ze by som stavil aj na birmingham vcera a vyslo to..tak isto fulham..dnes mam tip a to AEK v hc 0:1, a tiez urcite sa dnes vyhnite tipu na Chelsea je to jasna buuda..
———
vcera ti to pekne vyslo fulham aj birmingham to boli vcera super kurzy dobre tipy. dnes este spekulujem bolton - wigan x2 pri super kurze x2 no neviem idem to omrknut
———
hosi a co takto wolwes- chelse 1x kurz2,2 v nike! co vy na to dat to solo
———
ahoj jarewil vdaka za prispevok. Ten Fulham sa paciaj mne ak dobre pozeram vzzajomne zapasy tak west bromwich tu nevyhral od roku 1999. Kedže chýba brankár Schwarzer ja si zahrám minimálne 1x. Inac podla mna dnes v premier league to vyzera na 1 manchester urrcite a blackpool s poistkou 1x. Dnes si asi este zahram nemecko 20 - norsko 20 1, a cze 20 - slovensko 20 1 a kedže im o nič nejde s menším vkladom. Uvidíme idem to vsetko poobzerat
———
este jeden zapas Liberec - Sparta sparta ma po spengler cupe nejake problemy s virozou a problemy maju Ton, Koreis, Gulasi, Macholda, Brosa Lunak. Do Liberce berú 7-8 juniorov tam sa pýta 1x
———
Tak nase tipy na dnes sa zhoduju..hadam az na jeden,, a to ten Blackpool.. ja tam vidim skor vyhru Birminghamu..Uvidime.. inac ak by to slo tak zajtra tiez nieco posprtaj a posprtam tiez... Hlavne ak to pojde do tej 12:00 potom uz nebudem na nete..Zatial vdaka..
———
Nieco na zajtra hokej futbal a vase tipy diky ...
———
Zdravim... V pohode stranka ..Uvidime ako pojde dalej.. Na zajtra to je 4.1. by som mal jeden zapas ktory ma zaujal a ktory som trochu presiel Fulham-W.B.A. tip 1 pri kurze 2,1 vo fortune.. Este by som poprosil aj vas nejake tipy ktore by zajtra isli a boli by vhodne do rozpisu.. Diky
———
no ten dnesný tip zatial ok avšak mám zlý pocit neviem ci to niekde live nepoistim la coruna síce vyhráva ale ta hra je katastrofa a navyše sa v poslednej minute 1 polcasu nechal skolácky /alebo úmyselne vylúčiť rodriguez po zbytočnom faule pri 16 súpera tnto zápas smrdí no držme palce