FÓRUM/Chat

Dátum 16.01.2011

Vložil bluecarlo

Titulok Re:tipos

Odpovedať

myslis tipkurz.sk to hej mne tie kurzy pripominaju zrusenu stavkovu Formulu tam si kurzy pri dvojtipe na nhl nemal pod 1,4 to nola tipovacka tu su tie kurzy fajn ale na druhu stranu treba povedat ze pri futbale sa to velmi nelisi od ostatnych

Dátum 16.01.2011

Vložil admin

Titulok Re:Re:tipos

Odpovedať

jaj formulu si pametam tam bola tipovacka to mas pravdu tam boli najvysiie kurzy skoro vzdy skoda ze formula uz neexistuje asi pred pol rokom som dakde v novinach zachytil ze byvali majitelia ju chceli obnovit ale ministerstvo im to nepovolilo skoda

Dátum 16.01.2011

Vložil bluecarlo

Titulok Re:Re:Re:tipos

Odpovedať

ani sa im necudujem:-) by vali majitelia to robili vraj tak ze sa naburali do svojho systemu prestavili cas o niekolko hodin spat a podali si tikety na uz skoncene zapasy :D

Dátum 16.01.2011

Vložil admin

Titulok Re:Re:Re:Re:tipos

Odpovedať

:P hej to si spominam , aj nam by sa zisla nejaka finta ja by som si vedel predstavit daky stroj casu to by sa nam tipovalo :-)

Dátum 16.01.2011

Vložil admin

Titulok nhl

Odpovedať

dnes este zaujimavy zapas v nhl Minesota - Vancover minesta ma zranenych vsertkzch troch brankarov aspon podla injuries listu a vancouer ma neisti start svojej 1 luonga nie som velky fanusik overov ale tu by som si mozno vsadil na 5,5 viac

Dátum 16.01.2011

Vložil admin

Titulok Re:nhl

Odpovedať

pripojim k tomu statistiku s predchadzajuceho zapasu minesota - colorado vysledok 1 na strely 33:17 ! 4 brankar minesoty Khudobin dostal zo 17 striel 4 goly.... + su este zraneny v minesote obrancovia zidlicky a Scandella

Dátum 16.01.2011

Vložil admin

Titulok Re:Re:nhl

Odpovedať

oprava vysledok 1:4

Dátum 17.01.2011

Vložil admin

Titulok Re:nhl

Odpovedať

tak k tomu vcerajsiemu over 5,5 nepadol skoncilo to 4:0 informacie boli ok za minesotu chybali vsetci traja brankari chytal Khudobin z farmy a predviedol paradny vykon ked zlikvidoval vsetkych 32 striel a vychytal nulu , za vancouer nechytal luongo ale Schneider a ten dostal 4 kusy z 25striel ako som pisal vyssie overy ani undery nemam rad a tu sa to potvrdilo

Dátum 16.01.2011

Vložil pepan59

Titulok liverpool

Odpovedať

jak vidite dneska liverpoolske derby? ja osobne bych si vsadil na domaci

Dátum 16.01.2011

Vložil bluecarlo

Titulok Re:liverpool

Odpovedať

ja by som povedal ze everton dnes neprehra pozeral som posledne zapasy fc a bola to o nicom hra

Vytvorte si web zdarma! Webnode